Een gedachte over “Toespraak premier voorafgaand aan klimaattop

  1. Hallo, Even geleden, alles goed met U. Heb veel in Spanje gefietst, bij ons verblijf, dan opnieuw een liesbreuk. Wilden naar Compostella fietsen maar met covid toch maar een jaartje uitgesteld. Hebben in plaats van de Vlaanderen fiets route gefietst met tent ongeveer 1000km, was ook wel leuk, kom je op plaatsen waar je normaal niet komt, sommige etappes toch pittig. Noemt, vlaanderenroute, en is helemaal bepijld. Misschien iets voor jullie, als opwarmer lekker dicht bij huis. Nog veel succes met alles wat je doet. Groetjes Ferdi De Keersmaeker

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s