2 gedachtes over “Verslag Ruta Iberica, week 1

 1. Beste Lex,

  Leuk om het eerste deel van je verslag te lezen! Ook dit verslag is weer inspirerend. Wij zijn op dit moment in Albarracin en volgen de Andalusiëroute van zuid naar noord en zijn gestart in Sevilla. De route is in omgekeerde richting ook prima te doen. Net als jullie hebben we voortdurend een straffe wind tegen. Het is zwaar, maar wel een prachtige route. Onze fietsen zijn door Care for luggage en wij hebben het vliegtuig genomen. Prima verzorgd door hen! Zij halen ze dan straks weer op in Girona.

  Succes met jullie tocht verder!

  Hartelijke groet,

  Benno en Antoinette (Lunteren)

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

  1. Beste Benno en Antoinette, dank voor jullie aardige reactie. Leuk om te lezen dat je gevolgd wordt door fietsers die je (nog?) niet kent. De Andalusiëroute is prachtig. Eerlijk gezegd mooier dan de route die we nu fietsen. Wij fietsen tot Pamplona, laten daar de fietsen achter (worden thuisgebracht door Camino) en gaan met de trein naar huis. Misschien leuk om na thuiskomst eens ervaringen uit te wisselen? Veel succes met het vervolg van jullie reis en groet! Lex

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s