Heveadorp in foto’s en verhalen

In 2016 vierde Heveadorp zijn honderdjarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan werd in het dorp een wandeling uitgezet langs 35 historische locaties. Op elke locatie werd een bordje geplaatst met daarop een oude foto, gemaakt op die locatie met het bijbehorende verhaal. De bordjes zijn verwijderd, maar de wandeling is terug te vinden op de website Routeyou en in de gelijknamige app.

In dit filmpje maak je een virtuele wandeling door Heveadorp langs de 35 historische locaties. Foto’s die op die plaatsen gemaakt zijn worden vergeleken met oude foto’s die ooit op dezelfde plaats gemaakt zijn. 

Verbaas je over hoe het er in dit dorp ooit heeft uitgezien. Of stel vast, dat er op sommige plaatsen in de afgelopen eeuw bijna niets veranderd is. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s