Verslagen, filmpjes en foto’s van fietsreizen

P1050186

 

Fietsen op de Balkan

Filmpje en verslag (pdf) van onze fietsreis over een deel van de Balkan. Vanuit Dubrovnik (Kroatië) via Montenegro naar Albanië, andermaal naar Montenegro en via Sarajevo en Mostar (Bosnië-Herzegovina) terug naar Dubrovnik. Het verslag is voorzien van tientallen foto’s, routekaartjes, hoogteprofielen en nuttige informatie, onder meer over de Ciro Ruta (fietspad op voormalige spoorbaan van Mostar naar Dubrovnik)

Thumbnail AndalusiëFietsen naar Andalusië 

Zware beklimmingen, snelle afdalingen, prachtige dorpjes en stadjes, indrukwekkende landschappen: allemaal te zien in een filmpje van onze fietsreis van Gerona naar Malaga. Tevens op deze pagina: een link naar een verslag met veel foto’s, kaartjes, hoogteprofielen en een link naar Google Maps, waarop de route tot in
detail is weergegeven.

IMG_4358

E–biking the Cape Peninsula (Fietstochten op het Kaapse Schiereiland, Zuid-Afrika)

Van Simon’s Town via de Chapmans Peak Drive naar Hout Bay en van Simon’s Town naar Cape Point en Kaap de Goede Hoop. (Januari 2018)

 

IMG_3335

De Zilverroute (Via de la Plata)

Fietsreis van Sevilla naar Santiago de Compostela. Filmpjes en een verslag, voorzien van foto’s, routekaartjes, een overzicht van afgelegde etappes en kilometers, hoogtemeters en tips voor het vervoer per vliegtuig vanuit Santiago.

 

IMG_3084Are you chill?

Filmpje van fietstochten op het Kaapse Schiereiland: van Hout Bay via de Chapman’s Peak Drive naar Noordhoek en van Scarborough naar Cape Point en Kaap de Goede Hoop. (Januari 2017)

 

IMG_2064Holland-Nice per fiets

Verslag van de fietsreis van Doorwerth/Heveadorp naar Nice, via België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Italië, juni 2016, voorzien van een filmpje, foto’s, streamers en routekaarten.

 

De Camino per FietsIMG_2279

Verslag van de fietsreis van Lisse naar Santiago de Compostela, juni/juli 2015, voorzien van filmpjes, foto’s, streamers en routekaarten.

 

P1020662Van Basel naar Rome op de Fiets

YouTube filmpje (3’34”) en routekaart van de fietsreis van Basel via de Splügenpas, Lombardia, Emilia Romagna en Toscane naar Rome, mei/juni 2014

 

P1000719Onbegrensd fietsen: Van Basel naar Heveadorp

YouTube filmpje (6’27”) en routekaart van de fietsreis van Basel, via de Vogezen, de Elzas, de Eifel, Luxemburg, de Ardennen en Maastricht naar Heveadorp, juni 2013