Nieuwe artikelen

Zojuist weer twee artikelen toegevoegd aan de pagina: Lezenswaardige artikelen en columns:

Stikstoffuik versus stikstoffeiten

‘De Stikstoffuik’ trekt links en vooral rechts de aandacht om- dat het probeert de actuele stikstofcrisis in een ander daglicht te plaatsen. Het is een rammelend schotschrift, maar levert wel aanknopingspunten om een paar feiten over stikstof en natuur nog eens op een rijtje te zetten.

Het eerlijke verhaal: BBB wil dat Nederland het slachthuis van Europa blijft

De BoerBurgerBeweging vindt het tijd voor een ‘eerlijk verhaal over de voedselproductie van Nederland’. Goed idee! Hier komt het: we doden 1,5 miljoen kippen, 45.000 varkens en 5.000 koeien per dag. De schijn van de beschaafde veehouderij is de grootste leugen van onze tijd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s