De blogs die ik tijdens onze fietsreis op de Balkan dagelijks plaatste heb ik uitgewerkt tot een verslag met tientallen foto’s, routekaartjes, hoogteprofielen en nuttige informatie (onder meer over de Ciro Ruta) voor collega Europafietsers die deze route ook willen fietsen.

Je kunt een pdf van het verslag downloaden

Fietsen op de Balkan (klein)

De rubriek Verslagen, filmpjes en foto’s van fietsreizen op mijn website is aangevuld met een pagina ‘Fietsen op de Balkan’. Daarop ook een link naar het filmpje van de reis en een kaart op Google Maps, waarop de route tot in detail te volgen is.

Veel kijk- en leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s