De blogs die ik tijdens onze fietsreis op de Balkan dagelijks plaatste heb ik uitgewerkt tot een verslag met tientallen foto’s, routekaartjes, hoogteprofielen en nuttige informatie (onder meer over de Ciro Ruta) voor collega Europafietsers die deze route ook willen fietsen.

Je kunt een pdf van het verslag downloaden

Fietsen op de Balkan (klein)

De rubriek Verslagen, filmpjes en foto’s van fietsreizen op mijn website is aangevuld met een pagina ‘Fietsen op de Balkan’. Daarop ook een link naar het filmpje van de reis en een kaart op Google Maps, waarop de route tot in detail te volgen is.

Veel kijk- en leesplezier!

2 gedachtes over “Uitgewerkt verslag online!

  1. Dag Lex, via Google kwam ik terecht op je blog. Met interesse jullie reis door de Balkan gelezen, terwijl wij daar ook fietsten. Jullie hebben ons geïnspireerd om na Jablanica af te buigen naar Mostar! En vanuit daar via de Ciro en Dubrovnik weer Montenegro in. Dank voor de tip! Jacob en Eefje

    Like

    1. Beste Eefje en Jacob, altijd leuk om te lezen dat mijn verslagen en filmpjes van fietsreizen andere fietsers op ideeën brengen. Wij hadden graag de hele Balkanroute willen voltooien, maar daarvoor ontbrak ons de tijd. Het alternatief via Mostar en de Ciroroute terug naar Dubrovnik was echter de moeite waard. Hartelijke groet, Lex.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s