Fietsen naar Andalusië, dag 0

Dag 0, 21 april

Zojuist geland op Girona-Costa Brava Airport en nu aan een welverdiend -vinden we zelf- biertje op het Plaza de la Independencia in Girona. Hier begint morgen een nieuw fietsavontuur. Was tijdens eerdere fietsreizen door Spanje het einddoel Santiago de Compostela in het koele Galicië, dit keer gaat de reis door het binnenland van Spanje naar het zinderende Andalusië. Rond 11 mei hopen we aan te komen in Malaga of in Sevilla. Afhankelijk van beschikbare (en betaalbare) vluchten naar Nederland rond die datum. Wie het leuk vindt kan ons weer volgen op Facebook, via blogs op mijn website en/of via Strava. Reacties zijn toegestaan. Sterker nog: wij zullen jullie support op sommige momenten hard nodig hebben….. Wij zijn er klaar voor. Viva España! (Viva Cataluña!)

Nieuwe foto’s op:

https://photos.app.goo.gl/gcVdV29a36yxpmKP2

2 gedachtes over “Fietsen naar Andalusië, dag 0

 1. Dag beste kerels,
  Lukte mij niet een reactie te plaatsen. Sores met computer. Maar nu weer helemaal bij. Wel een ‘barre’ tocht vanwege de temperatuur. Ik zou zeggen: een paar wanten en maillots zijn nooit weg. Ziet er verder goed uit. Lekker onderweg, op en neer, mooie landschappen en het ongewisse tegemoet. Dat is pas een ritme. Heel veel plezier de komende dagen. Bedenk wel dat na een helling bijna altijd een een afdaling komt.
  Hartelijke groeten,
  Louis (en natuurlijk ook Elly)

  Like

  1. Ha Louis, dank voor je bemoedigende reactie. Dat hebben we nodig, want het is inderdaad een pittige tocht. En de laatste dagen zit het weer ook al niet mee. Maar: het wordt beter is ons beloofd. Groeten, ook van Bas

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s