Fietsen naar Andalusië, slot

10 mei

We zitten in het vliegtuig naar Eindhoven. Klaar voor de start. We kijken terug op een fantastische fietsreis, die zonder enig probleem is verlopen. Nou ja op die ene ijskoude dag na, waarbij onze handen en voeten bijna bevroren. Het weer was trouwens niet wat we ervan verwacht hadden. We hadden op warmer weer gerekend. Maar achteraf hebben we misschien enorm geboft. Ik had er niet aan moeten denken om al die beklimmingen bij een temperatuur van ruim 30 ℃

te moeten verrichten.

Graag wil ik al onze volgers op mijn blog, onze Facebookpagina’s en op Strava bedanken voor hun aardige en bemoedigende opmerkingen, duimpjes, kudo’s etc etc. Het was leuk om vast te stellen, dat zo veel mensen met ons meereisden. Zo, dan gaat nu de phone op de flight modus en gaan we in 2,5 uur naar Eindhoven vliegen!

Een gedachte over “Fietsen naar Andalusië, slot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s